Digitaal werken gaat over het organisatiebreed samenwerken aan documenten. Digitaal werken is in feite onafhankelijk werken. Onafhankelijk van kantoor, ’device’, tijd, systeem of archiefkast. Werken waar je wilt en wanneer je wilt, met altijd de juiste versie en volledige en actuele informatie bij de hand.
Digitaal werken is dus volgens Digital veel meer dan werken met alleen een computer, tablet of smartphone. Het vraagt om een goede en gedragen visie, een roadmap, heldere afspraken en een goede organisatie om te zorgen dat afspraken worden nageleefd. Het vraagt ook om durf, het maken van de juiste keuzes, het vasthouden aan uitgangspunten, en flexibiliteit.
En het vraagt ook om eenvoudige en gebruikersvriendelijke ondersteuning (‘een systeem’).
Deze veranderingen in de manier van werken begeleiden wij graag!

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor digitaal werken is Digital breed en smal inzetbaar.
Breed wil zeggen: we nemen het volledige traject voor onze rekening. Alle plannenmakerij, programmamanagement, projectleiderschap, de hele functionele inrichting van document– en recordmanagement (Functioneel Ontwerp), communicatie, veranderingsmanagement, testen, trainen, inrichting van de beheerorganisatie, overdracht aan beheer.
Digital kan ook elk onderdeel afzonderlijk bedenken, begeleiden, uitvoeren. Dan maakt u gebruik van onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van documentmanagement, digitaal archiveren en allerlei vormen van digitaal samenwerken.

Wat hebben wij bereikt?

Digital heeft in de loop van de jaren veel organisaties geholpen digitaal te werken. Van volledig digitaal samenwerken met SharePoint tot volledig zaakgericht werken met een zaaksysteem. Bekende voorbeelden zijn Eneco, ProRail, Rijkswaterstaat, EIndhoven, Den Haag, Friesland.