Matthijs Rietveld

Loopbaan

Matthijs Rietveld (1979) is asssociate partner bij Digital. Matthijs begon zijn loopbaan bij het ministerie van Justitie in de informatievoorziening. Later ontwikkelde hij zich tot specialist op het gebied van document- en recordmanagement en deed ervaring op binnen allerlei projecten bij de rijksoverheid, gemeenten en het bedrijfsleven.
De afgelopen jaren heeft Matthijs zijn kennis van en ervaring met zaakgericht werken en document- en recordmanagement ingezet voor een in SharePoint gespecialiseerd IT-bedrijf. Als functioneel ontwerper, trainer en implementatiebegeleider is hij betrokken geweest bij kleine en grote complexe SharePoint projecten. Dit maakt dat hij zowel de taal van de informatievoorziening als die van de IT spreekt.

Zijn overtuiging: digitaal werken en archiveren levert een organisatie alléén wat op als de gekozen oplossing eenvoudig, herkenbaar en praktisch is. Want alleen dan gaan mensen er daadwerkelijk mee werken en heeft de organisatie er profijt van.

Achtergrond

Matthijs studeerde Vaderlandse en politieke geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Later volgende hij verschillende opleidingen en cursussen binnen informatiemanagement en IT. Matthijs is gecertificeerd SharePointspecialist en TMap Next Testengineer.

Motto

Vooruit is niet altijd rechtdoor.

Onze partners

Laat een bericht achter.