Philippe Creytens

Loopbaan

Philippe Creytens (1962) is associate partner van Digital. Als een van de eersten in de Benelux heeft hij een ruime ervaring en expertise opgebouwd in cloud-toepassingen.

Hij adviseerde, ondersteunde of trainde meer dan 250 organisaties in binnen- en buitenland i.v.m. de “cloud”. Klanten appreciëren zijn gave om de vertaalslag te maken tussen IT en de business (“If IT people are from Mars, then business people are from Venus”).
Hij heeft ervaring met implementaties van Google Apps for Work en is de eerste Belgische Google Apps Certified Deployment Specialist (nr. 127 wereldwijd). Daarnaast heeft bij ervaring met implementaties van Office 365, SharePoint Online, OneDrive, Skype for Business en Office desktop/webapps. Dergelijke verandertrajecten tot een succes maken beschouwt hij als een persoonlijke uitdaging.

Welke deuk wil hij maken in het universum?
Organisaties helpen klaar te zijn voor komende veranderingen.

Achtergrond

Door zijn technologische achtergrond kon Philippe ervaring opdoen in tal van sectoren, zoals tijdsregistratie, loonadministratie & online bankieren bij grote bedrijven zoals KBC, Acerta en Corelio, maar ook verschillende startups. Internet en internettechnologie vormen steeds de rode draad in zijn activiteiten zowel aan de business of IT-kant.

Motto

Je hebt maar één nieuwe ontmoeting nodig om je business of je leven een volledig andere wending te geven.

philippe creytens

Onze partners

Laat een bericht achter.