Provinsje Fryslân

De vraag van de provincie Friesland

Help ons de nieuwe manier van werken in SharePoint Online op een verantwoorde manier in de organisatie in te voeren. Met oog voor de eindgebruiker die het moet snappen, die er lol in moet hebben, die het moet beschouwen als zijn dagelijks werktuig.

Het antwoord van Digital

We zijn een hands on bedrijf, we zijn jongens en meisjes die meer doen dan alleen plannen maken, adviezen schrijven en inrichtingsvarianten bedenken. We gaan met energie voor u aan de slag.

Het resultaat

De medewerkers van de provincie werken allemaal in de nieuwe werkomgeving.
Allemaal? Nou, er zijn altijd volhouders die aan alle vernieuwing weten te ontsnappen… of de vernieuwing niet vernieuwend genoeg vinden…
Doen ze het goed? Nou, ze doen het nooit allemaal helemaal goed, je moet als organisatie blijven investeren in digitale vaardigheid van je medewerkers…. in benadrukken dat ze het niet alleen voor zichzelf doen.
En lees dit eens: Provincie krijgt wederom tik op de vingers van archivaris. Gelezen! Nee, we schrikken er niet van… zulke tikken op de vingers zijn te voorspellen. Zijn ze te voorkomen? Ja en nee. En dat is een lang verhaal. Waarbij de basis is: we moeten realistisch zijn!